Muziekvereniging Berghem bestaat 90 jaar. En dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Op 5 november vieren we onze verjaardag graag met iedereen die ons een warm hart toedraagt. Elk onderdeel van de vereniging presenteert zich feestelijk en muzikaal en er is een reünie van oud-
leden. Sommige oud-leden zullen we zelfs weer in actie zien….

Om onze verjaardag te verzilveren hebben we een mooi bedrag opzij gelegd om een nieuwe aanwinst aan te kunnen schaffen: een vibrafoon. Een vibrafoon is echter dusdanig kostbaar (een kleine €5000,-) dat we dit niet alleen kunnen. Daarom hebben we een crowdfunding opgestart. Wil je ons helpen dit mooie instrument binnenkort in Berghem en omstreken te laten horen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Onder het motto SPONSOR EEN NOOT kun je eenmalig een “toets” van dit prachtige instrument sponsoren. En omdat we 90 jaar bestaan, maken we de rekensom makkelijk: Een hele noot sponsor je voor €90, een halve noot sponsor je voor €45. Als eenmalige donateur ben je verder nergens aan gebonden en vragen we je slechts één keer een bedrag over te maken. Dat kan heel makkelijk via deze link of via de QR codes onderaan dit bericht.

Ontvang je graag een uitnodiging voor de première van de vibrafoon? Stuur dan even een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan houden we je op de hoogte.

Benieuwd naar de vibrafoon? Kijk eens naar dit filmpje.